Opruimen: Wat fijn dat je wilt leren om op te ruimen. Want opruimen van je spulletjes is hartstikke leuk. Alles wordt weer netjes en je weet de volgende keer precies waar alles ligt.

Feest In Bad: Wat leuk dat je lekker in bad wilt gaan Want in bad gaan kan heel erg fijn zijn! Je wordt weer helemaal schoon en je haartjes ruiken weer helemaal fris.

De Trap Af: Wat supercool dat jij wilt leren om de trap af te gaan. Ik snap dat het soms nog best een beetje spannend kan zijn. Maar als je me na doet moet het je zeker lukken.

In Je Nakie: Ja, je wilt lekker snel spelen en naar buiten! Dan moet je natuurlijk wel weten hoe je je moet aankleden! In deze video laat ik je zien hoe leuk het kan zijn.

Poets Poets Poets: Je tandjes vinden het altijd heel fijn als ze schoongemaakt worden. Dan ruiken ze lekker fris en kan je lekker af en toe weer een snoepje nemen.

We Blijven Zitten: Mama en papa vinden het superfijn als je lekker aan tafel blijft zitten. Zo kunnen we verhalen vertellen over wat we gaan doen of wat we gedaan hebben vandaag.

Kleurtjes: Papa is altijd blij en rijdt veel beter en veiliger als het lekker rustig is op de achterbank. Superleuk dat jij wilt helpen! Kijk maar eens wat je allemaal tegenkomt.

De Pot Op: Jaaa! Het is tijd om op het potje te zitten! Plassen en poepen op het potje is best moeilijk maar ik weet zeker dat jij dit kunt. Ik laat je zien in deze video hoe ik het doe.

Vitamientjes: Je gaat echt heel groot en heel sterk worden als je goed je vitamientjes eet. En zal ik je een geheimpje vertellen? Het is echt super lekker hoor, ik eet altijd paprika snoepjes en groene frietjes.

Moe en Naar Bed: Als je moe bent is er niets lekkerder dan je oogjes te sluiten en op reis te gaan naar dromenland. De hele wereld gaat slapen. Wacht, ik laat het je zien in mijn video..

Tuta: Wist jij dat er heel veel mensen zijn die ons helpen als we hulp nodig hebben? De politie, de brandweer en de ambulance komen dan bij je op bezoek. Je hoeft ze maar te bellen.