Beloningsboom 'We Blijven Zitten'

Wat super cool dat jij wilt leren om aan tafel te blijven zitten. Want … blijven zitten kan heel leuk zijn. Iedereen is lekker aan het eten en je kunt gezellig met elkaar kletsen. Ik heb een mooie poster voor je gemaakt en hele leuke stickers die je op de poster kan plakken. Als een tak van de boom vol is, dan krijg je misschien wel iets lekkers of een klein cadeautje van papa of mama. Als je de hele boom vol met stickers hebt dan krijg je het hele speciale ‘WE BLIJVEN ZITTEN’ diploma!

Beloningsboom 'Vitamientjes'

Wat super cool dat jij vitamientjes wilt gaan eten. Want … vitamientjes eten kan heel leuk zijn én je wordt er ook nog eens groot en sterk van. Ik heb een mooie poster voor je gemaakt en hele leuke stickers die je op de poster kan plakken. Als een tak van de boom vol is, dan krijg je misschien wel iets lekkers of een klein cadeautje van papa of mama. Als je de hele boom vol met stickers hebt dan krijg je het hele speciale ‘VITAMIENTJES’ diploma!

Beloningsboom 'De Trap Af'

Wat super cool dat jij wilt leren om de trap af te gaan. Want … de trap af gaan kan heel leuk zijn. Zo kan je straks ook zelf naar boven of naar beneden als je daar wilt spelen. Ik heb een mooie poster voor je gemaakt en hele leuke stickers die je op de poster kan plakken. Als een tak van de boom vol is, dan krijg je misschien wel iets lekkers of een klein cadeautje van papa of mama. Als je de hele boom vol met stickers hebt dan krijg je het hele speciale ‘DE TRAP AF’ diploma!

Beloningsboom 'De Pot Op'

Wat super cool dat jij wilt leren om op het potje te plassen en poepen. Want … op het potje zitten kan heel leuk zijn. Je plast niet meer in je luier en dat is super stoer! Ik heb een mooie poster voor je gemaakt en hele leuke stickers die je op de poster kan plakken. Als een tak van de boom vol is, dan krijg je misschien wel iets lekkers of een klein cadeautje van papa of mama. Als je de hele boom vol met stickers hebt dan krijg je het hele speciale ‘De POT OP’ diploma!

Beloningsboom 'Opruimen'

Wat super cool dat jij wilt leren opruimen. Want … opruimen kan heel leuk zijn. Alles wordt weer netjes en je weet de volgende keer precies waar alles ligt. Ik heb een mooie poster voor je gemaakt en hele leuke stickers die je op de poster kan plakken. Als een tak van de boom vol is, dan krijg je misschien wel iets lekkers of een klein cadeautje van papa of mama. Als je de hele boom vol met stickers hebt dan krijg je het hele speciale ‘OPRUIMEN’ diploma!

Beloningsboom 'Kleurtjes'

Wat super cool dat jij wilt leren om je te vermaken onderweg. Want … reizen kan heel leuk zijn. Je ziet onderweg vaak allemaal gave dingen zoals honderdduizend kleurtjes. Ik heb een mooie poster voor je gemaakt en hele leuke stickers die je op de poster kan plakken. Als een tak van de boom vol is, dan krijg je misschien wel iets lekkers of een klein cadeautje van papa of mama. Als je de hele boom vol met stickers hebt dan krijg je het hele speciale ‘KLEURTJES’ diploma!

Beloningsboom 'Moe En Naar Bed'

Wat super cool dat jij wilt leren om lief te gaan slapen. Want… slapen en dromen kan eigenlijk heel leuk zijn. Morgenochtend ben je lekker uitgerust en staat er weer een hele nieuwe dag te wachten. Ik heb een mooie poster voor je gemaakt en hele leuke stickers die je op de poster kan plakken. Als een tak van de boom vol is, dan krijg je misschien wel iets lekkers of een klein cadeautje van papa of mama. Als je de hele boom vol

Beloningsboom 'In Bad'

Wat super cool dat jij lekker in bad wilt gaan. Want… in bad gaan kan heel leuk zijn. Je wordt weer helemaal schoon en je haartjes ruiken weer lekker fris. Ik heb een mooie poster voor je gemaakt en hele leuke stickers die je op de poster kan plakken. Als een tak van de boom vol is, dan krijg je misschien wel iets lekkers of een klein cadeautje van papa of mama. Als je de hele boom vol met stickers hebt dan krijg je het hele speciale ‘FEEST IN BAD’ diploma!

Beloningsboom 'In Je Nakie

Wat super cool dat jij wilt leren aankleden. Want … aankleden kan heel leuk zijn. ’s Ochtends je mooie kleertjes aantrekken en ’s avonds je stoere pyjama. Ik heb een mooie poster voor je gemaakt en hele leuke stickers die je op de poster kan plakken. Als een tak van de boom vol is, dan krijg je misschien wel iets lekkers of een klein cadeautje van papa of mama. Als je de hele boom vol met stickers hebt dan krijg je het hele speciale ‘IN JE NAKIE’ diploma!

Beloningsboom 'Poets Poets Poets'

Wat super cool dat jij wilt leren tandenpoetsen. Want … tandenpoetsen kan heel leuk zijn. Alle snoepjes worden weggeveegd en je ruikt weer lekker frisjes. Ik heb een mooie poster voor je gemaakt en hele leuke stickers die je op de poster kan plakken. Als een tak van de boom vol is, dan krijg je misschien wel iets lekkers of een klein cadeautje van papa of mama. Als je de hele boom vol met stickers hebt dan krijg je het hele speciale ‘POETS POETS POETS’ diploma!