Saartje is altijd druk met het brengen van baby’s. Ze vliegt de hele dag heen en weer want er worden best wel veel nieuwe kindjes geboren. Af en toe heeft ze een uurtje vrij en komt ze lekker een koekje eten bij Knuffy. Knuffy vindt het altijd gezellig met Saartje, Saartje is druk maar ook heel erg lief.

Het paard staat altijd lekker in de wei. Hij staat tegenover het huis van Knuffy, dus altijd als Knuffy naar bed gaat kan hij paard nog even welterusten wensen. Paard is heel snel en woont samen met Koe, Schaap en Geit.

Antje is erg slim. Ze snapt eigenlijk alles in 1 keer. Rekenen, taal maar ook kan olifantje altijd alles onthouden. Als Knuffy iets vergeten is dan weet Antje altijd precies waar het ligt. Dat komt ook wel een beetje omdat ze altijd alles netjes opruimt met haar lange slurf. Ohja, ze eet het liefste Paprika. De rode en gele vind ze het lekkerste.

De koe eet altijd gras. Het grasveld tegenover het huis van Knuffy is bijna helemaal weg omdat de koe dat lekker opsmikkelt. Koe gaat altijd tegelijkertijd slapen met paard want als paard ligt te slapen vindt koe het ook fijn om haar oogjes dicht te doen. Koe heeft trouwens ook erg leuke vlekjes op haar buik. Kijk maar eens goed.

Billie lijkt misschien een beetje eng maar Billie is 1 van de liefste vriendjes van Knuffy. Billie komt helemaal uit Australië. Dat ligt helemaal aan de andere kant van de wereld. Wow! Dat is ver! Hij is hierheen gekomen met zijn papa en mama. Tandenpoetsen is zijn favoriet, daar is Billie wel een half uur per dag mee bezig. Hij heeft natuurlijk super veel tanden!

Het schaap heeft het altijd lekker warm en als de andere diertjes in de wei het koud hebben komen ze lekker bij schaap staan. Daarom vindt iedereen schaap altijd heel lief. Ze is ook lief hoor want altijd als Knuffy voorbij loopt dan zegt ze even ‘Behh’. Dat betekent ‘Hallo’. Leuk he?

De geit is de oudste van alle diertjes. Hij heeft zelfs een sik. Dat krijg je pas als je wat ouder bent. Maar hij weet daardoor ook heel veel te vertellen tegen alle andere diertjes. Geit heeft de mooiste verhalen, want hij heeft al super veel meegemaakt. Maar daardoor weet geit ook precies dat wassen, aankleden en tandenpoetsen heel belangrijk is. Traplopen kan geit trouwens ook als de beste!

Japie is een echt doerak. Hij is lang geleden uit de dierentuin ontsnapt en woont nu bij Knuffy. Hij is altijd erg grappig en ondeugend. Hij vindt het altijd heel erg leuk om op de bank te springen. Ook al weet hij stiekem dat hij dat niet mag. Hij is een kei in vitamientjes eten en dan vooral bananen. Japie is de beste vriend van Knuffy.